Biografia de l’autora

Laura Bernis Prat (Lleida, 1994)

Nascuda a Lleida el 14 de gener de 1994, és una jove escriptora i graduada en Periodisme per la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona.

Va començar a escriure el seu primer llibre amb 12 anys i als 16 ja en tenia dos de publicats. És autora de “LES HISTÒRIES DE LABEPRA” (Arola Editors, 2009) i “LES HISTÒRIES DE LABEPRA i L’ESPASA NEGRA” (Arola Editors, 2010), novel·les dirigides al públic infantil i juvenil. També és la il·lustradora dels seus llibres.

El seu tercer llibre, «Capità 47» (Pagès Editors, 2017) és un llibre musical, escrit i il·lustrat per ella mateixa amb música d’Albert Guinovart, interpretada per l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell, que ofereix una lectura diferent. Aquest blog parla de totes les novetats sobre aquesta obra.

L’any 2018, va escriure El misteri de la biblioteca (IEI, 2018).​

Realitza activitats literàries a col·legis d’arreu de Catalunya fomentant la lectura i l’escriptura entre els nens i nenes. A més, forma part de la llista d’autors Lletres a les Aules de la Institució de les Lletres Catalanes.

Guardonada amb el Premi FUNDE 2013 a l’EMPRENEDORA MÉS JOVE i amb un dels premis als 10 joves més destacats de Catalunya (TOYP’s), que organitza la Jove Cambra Internacional de Catalunya, essent un reconeixement al seu treball, esforç i jove talent.

Actualment, compagina l’escriptura amb la realització de diversos projectes periodístics.

Pots descobrir més de l’autora a la seva pàgina web personal: www.laurabernisprat.com

Visita el blog dels llibres de «Les Històries de Labepra»: www.labepra.com